Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging...Lees meer
This book explores food traceability in raw materials, additives and packing of the dairy sector and it provides an accessible and succinct overview o...Lees meer
Have you ever wondered what makes the Mediterranean diet so healthy? Do you enjoy olives, tomatoes, Chouriço and Mozzarella, basil, rosemary and orega...Lees meer
This Brief discusses aspects of the increasingly complex production of legal and reliable food products of non-animal origin. It introduces to the Foo...Lees meer
This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. It evaluates the effects on a ch...Lees meer
This Brief provides an overview of different analytical methods and techniques for the qualitative and quantitative evaluation of Maillard Reactions a...Lees meer
This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but incr...Lees meer
This Brief defines reliable correlations between the food packaging design and its chemical features in terms of an 'integrated food product' (the syn...Lees meer
Antioxidants and Nutritional Significance.- Phytochemicals.- Health Benefits of Non-nutrients. Dietary Fibre And Water.- Food Additives.- Food Safety ...Lees meer
This book discusses different aspects of contamination in Indian food products. Particular attention is given to the presence and analytical detection...Lees meer
Critically assesses the consequences of protein modifications in mozzarella cheeses Compares different factors influencing the chemical amides profile...Lees meer
This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing a...Lees meer
The book demonstrates that food safety is a multidisciplinary scientific discipline that is specifically designed to prevent foodborne illness to cons...Lees meer
This book covers sugar, salt and milk fat from a chemical perspective, and presents an overview of the role of these ingredients in our food, focusing...Lees meer
The book demonstrates that food safety is a multidisciplinary scientific discipline that is specifically designed to prevent foodborne illness to cons...Lees meer
This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory ...Lees meer
Have you ever wondered what makes the Mediterranean diet so healthy? Do you enjoy olives, tomatoes, Chouriço and Mozzarella, basil, rosemary and orega...Lees meer
This book outlines the evolution of food traceability matters in the current traditional foods market and particularly with regard to selected histori...Lees meer
This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. In four concise chapters, the...Lees meer
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) ap...Lees meer
This book focuses on the use of food gases in the food industry, their different applications and their role in food processing, packaging and transpo...Lees meer
This book explores food traceability in raw materials, additives and packing of the dairy sector and it provides an accessible and succinct overview o...Lees meer
This SpringerBrief explains the importance of Maillard reactions in food processing. It underlines that the term "Maillard reaction" actually does not...Lees meer
This Brief provides a general description of the European Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF). It describes the RASFF approach on the legal l...Lees meer