Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book explains the role of food-oriented (or 'food-centric') quality system standards in the modern food and beverage industry. It discusses food ...Lees meer
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging...Lees meer
This book explores food traceability in raw materials, additives and packing of the dairy sector and it provides an accessible and succinct overview o...Lees meer
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains ho...Lees meer
This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but incr...Lees meer
Critically assesses the consequences of protein modifications in mozzarella cheeses Compares different factors influencing the chemical amides profile...Lees meer
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) ap...Lees meer
This book explores food traceability in raw materials, additives and packing of the dairy sector and it provides an accessible and succinct overview o...Lees meer
This Brief provides a general description of the European Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF). It describes the RASFF approach on the legal l...Lees meer
This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and trea...Lees meer
This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. It elucidates the chemical properties and modific...Lees meer