Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book explains the role of food-oriented (or 'food-centric') quality system standards in the modern food and beverage industry. It discusses food ...Lees meer
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains ho...Lees meer
This book reviews the authenticity of certain Street Food specialties from the viewpoint of food chemists. At present, the food market clearly shows t...Lees meer
This brief discusses the influence of modern food production on dietary patterns and chronic diseases. In four concise chapters the authors explore di...Lees meer
This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food pro...Lees meer
Critically assesses the consequences of protein modifications in mozzarella cheeses Compares different factors influencing the chemical amides profile...Lees meer
This book addresses the use and management of chemicals in the food and beverage industry. The authors explore the use of chemicals as food additives ...Lees meer
This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and trea...Lees meer
Astrophysics: Anomalous Redshift Question: Empirical Evidence on the Creation of Galaxies and Quasars (H. Arp). Periodicity in Extragalactic Redshifts...Lees meer