Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book explores the traditional use of Ilex paraguariensis , a plant that is widely distributed in South America. Thanks to its purported propertie...Lees meer
This book explains the role of food-oriented (or 'food-centric') quality system standards in the modern food and beverage industry. It discusses food ...Lees meer
The latest research related to development of in vitro disease models that combine cells and polysaccharide-based matrices/scaffolds.- The materials u...Lees meer
This brief critically reviews the structure and applications of polysaccharide based materials as a green and sustainable resource in water and water ...Lees meer
This book explores the lively chemistry culture that arose during the 17th century in Colonial New England. This was chiefly due to the efforts of Joh...Lees meer
Heterogeneously catalyzed selective oxidations of alcohols is a highly topical field. The first chapter of this brief describes the importance of the ...Lees meer
A tutorial-style step by step introduction Facilitates the understanding of prerequisites for polysaccharides in batteries Covering everything in a nu...Lees meer
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging...Lees meer
This Brief summarizes the current research on the novel BRICHOS domain, which is a chaperone domain found in a variety of proteins and is shown to exh...Lees meer
In this brief, a comprehensive review of the UV/visible-TiO2 photocatalytic oxidation process is presented with an insight into the mechanisms involve...Lees meer
This brief summarizes the role of certain catalysts and associated processes that are involved in the reduction or elimination of hazardous substances...Lees meer
Introduces readers to fundamental concepts in acoustic cavitation and bubble dynamicsIncludes easily accessible, amply illustrated informationWritten ...Lees meer
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains ho...Lees meer
This brief gives a concise overview of nanoparticles and their microbial toxicity. It introduces various nanoparticles that are considered lethal to m...Lees meer
This book begins by giving a summary of sonochemistry and explains how a chemical reaction can be induced by the interaction of sound waves and gas bu...Lees meer
This book explores the uranium uptake by plants and its impact on plant physiology and biochemistry. In the first part of this work, the author summar...Lees meer
This Brief explains and discusses honey and its production from a chemical perspective. It outlines why honey is a special and unique food, being prod...Lees meer
In this volume, Professor He and his coworkers summarize polyethylene glycol (PEG)-promoted CO2 chemistry on the basis of understanding about phase be...Lees meer
This topical brief summarizes the various options available for carbon capture and presents the current strategies involved in CO2 reduction. The auth...Lees meer
This Brief discusses aspects of the increasingly complex production of legal and reliable food products of non-animal origin. It introduces to the Foo...Lees meer
Contains sustainable building material content Features lime bio-based concrete synthesis and properties Aimed at researchers in industry and academiaLees meer
Polymer science is now an active and thriving community of scientists, engineers and technologists, but there was a time, not so long ago, when there ...Lees meer
Exclusively focused on the field of polysaccharide-based biomaterials and their applications Highlights recent developments in polysaccharide-based co...Lees meer