• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
€ 52,95
+ 105 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book begins by giving a summary of sonochemistry and explains how a chemical reaction can be induced by the interaction of sound waves and gas bubbles in liquids. The work outlines how primary and secondary radicals combined with the physical effects generated during acoustic cavitation are active in the ultrasonic synthesis of a variety of functional materials. The brief covers hot topics that include ultrasonic synthesis of various functional materials covering the following broad areas: acoustic cavitation and sonochemistry, synthesis of functional polymers and their applications, synthesis of functional inorganic materials and their applications, improving functionality of food/dairy systems, synthesis of functional biomaterials and their applications, synthesis of graphene based catalytic materials. Theory is kept to a minimum. The book is aimed at individuals at universities and will also interest those in industry. It is suitable for all levels.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
42
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783319289724
Verschijningsdatum:
1/02/2016
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
90 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 105 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.