Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This Brief discusses aspects of the increasingly complex production of legal and reliable food products of non-animal origin. It introduces to the Foo...Lees meer
This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. It evaluates the effects on a ch...Lees meer
This book discusses the scope and limitations of the antimicrobial and antioxidant properties of foods as medicines or medicinal coadjuvants in tradit...Lees meer
This book presents the concept of food sharing from a European perspective, and provides a concise analysis of its safety implications and the chemica...Lees meer