• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Biotechnologie & Chemische technologie
  6. Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent

Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-Continent

Suni Mary Varghese, Salvatore Parisi, Rajeev K Singla, A S Anitha Begum
€ 58,45
+ 116 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Antioxidants and Nutritional Significance.- Phytochemicals.- Health Benefits of Non-nutrients. Dietary Fibre And Water.- Food Additives.- Food Safety and Quality Control in Food Industry.- Food Preservation.- Popular Indian Weight Loss Diets- Pros and Cons.- Nutrition Education and Diet Counseling.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
69
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783031063039
Verschijningsdatum:
6/07/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
117 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 116 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.