Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book explores the role that some natural molecules found in fruits and vegetables, and their derivatives, play in excessive oxidation reactions t...Lees meer
This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory ...Lees meer
This book discusses a major issue in the food contact materials industry: non-intentionally added substances (NIAS), and their impact on PET-bottled w...Lees meer
This book focuses on the use of food gases in the food industry, their different applications and their role in food processing, packaging and transpo...Lees meer