Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the past 35 years, the use of commercial enzymes has grown from an insignificant role in the food industry to an important aspect of food processin...Lees meer
"Written by four experts actively researching alternatives to conventional thermal methods in food preservation. Presents information on traditional a...Lees meer
Reflecting current trends in alternative food processing and preservation, this reference explores the most recent applications in pulsed electric fie...Lees meer
Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applicat...Lees meer
What Can Nanotechnology Learn From Biotechnology? presents diverse perspectives on biotechnology and nanotechnologies. Avoiding extreme perspectives, ...Lees meer
An in-depth resource addressing the ecology of Clostridium botulinum which affects the degree of food contamination, and its control in various foods....Lees meer
Focuses on developments in rice storage, quality, processing and utilization, emphasizing their importance to growers, technologists and consumers. Th...Lees meer
Presents an overview of food borne listeriosis in animals and humans, including pathogenesis, methods of detection and sub typing. This book deals wit...Lees meer
The Produce Contamination Problem: Causes and Solutions, Third Edition is a fully revised resource on preventative controls at all stages of handling,...Lees meer
Thermobacteriology in Food Processing, Second Edition focuses on the principles involved in sterilization processes for canned goods and pasteurizatio...Lees meer
From OIV-award-winning author, Ronald S. Jackson, Wine Tasting: A Professional Handbook, Third Edition, is an essential guide for any professional or ...Lees meer
Covers the fundamentals and the latest advances in computerized automation and process control, control algorithms, and specific applications essentia...Lees meer
Updated versions of papers delivered to a 1988 meeting of food technologists in Dallas, plus a few added chapters, survey the instruments and methodol...Lees meer
Understanding the causes and contributing factors leading to outbreaks of food-borne illness associated with contamination of fresh produce is a world...Lees meer
The area of food toxicology currently has a high profile of interest in the food industry, universities, and government agencies, and is certainly of ...Lees meer
The third edition of this long-serving successful reference work is a 'must-have' reference for anyone needing or desiring an understanding of the str...Lees meer
The preservation processes for foods have evolved over several centuries, but recent attention to non-thermal technologies suggests that a new dimensi...Lees meer
The only comprehensive source on extraction process optimization, this book details the installation, construction, development, modeling, control, an...Lees meer
This thoroughly revised second edition addresses the full spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspecti...Lees meer
The processing of food is no longer simple or straightforward, but is now a highly inter-disciplinary science. A number of new techniques have develop...Lees meer
This second edition explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. Among other t...Lees meer
"Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function and establishes an appropriate dieta...Lees meer
To achieve and maintain optimal health, it is essential that the vitamins in foods are present in sufficient quantity and are in a form that the body ...Lees meer
This reference text describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science...Lees meer