• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Extraction Optimization in Food Engineering

Hardcover | Engels | Food Science and Technology
€ 337,95
+ 675 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The only comprehensive source on extraction process optimization, this book details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry. It supplies case studies for illustration of specific extraction systems in commercial food production. The book analyzes the properties and characteristics of liquid and aqueous extracting solvents and their impact on extraction operations, the supercritical fluid extraction technique, physicochemical and cost data for extraction process design, and the technical and safety aspects of plant design.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
464
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824741082
Verschijningsdatum:
21/07/2003
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
159 mm x 230 mm
Gewicht:
734 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 675 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.