• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Principles of Enzymology for the Food Sciences

John R Whitaker
Hardcover | Engels | Food Science and Technology | nr. 61
€ 321,45
+ 642 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This second edition explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. Among other topics, it provides new methods for protein determination and purification; examines the novel concept of hysteresis; and furnishes new information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
648
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 61

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824791483
Verschijningsdatum:
30/11/1993
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
153 mm x 234 mm
Gewicht:
1170 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 642 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.