• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Nonthermal Preservation of Foods

Hardcover | Engels | Food Science and Technology | nr. 82
€ 286,45
+ 572 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"Written by four experts actively researching alternatives to conventional thermal methods in food preservation. Presents information on traditional and emerging nonthermal food processing technologies in a convenient, single-source volume--offering an incisive view of the latest experimental results, state-of-the-art applications, and new developments in food preservation technology. Furnishes a thorough review of nonthermal techniques such as high hydrostatic pressure, pulsed electric fields, oscillating magnetic fields, light pulses, ionizing irradiation, the use of chemicals and bacteriocins as preservation aids, and combined methods/hurdle technology."

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
296
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 82

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824799793
Verschijningsdatum:
6/10/1997
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
158 mm x 237 mm
Gewicht:
489 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 572 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.