• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Transport Properties of Foods

George D Saravacos, Zacharias B Maroulis
Hardcover | Engels | Food Science and Technology | nr. 111
€ 351,45
+ 702 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This study covers all the transport properties of food materials and systems - exploring viscosity, moisture diffusivities, thermal conductivity and diffusivity, transport and permeability of small molecules, and heat and mass transfer coefficients. The authors provide physical, mathematical or empirical models of the transport processes for each application, as well as principal property values and measuring methods for various food products and systems.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
434
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 111

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824706135
Verschijningsdatum:
4/06/2001
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
158 mm x 232 mm
Gewicht:
653 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 702 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.