Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Vitamins in Foods

Analysis, Bioavailability, and Stability

George F M Ball
Hardcover | Engels | Food Science and Technology
€ 378,45
+ 756 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

To achieve and maintain optimal health, it is essential that the vitamins in foods are present in sufficient quantity and are in a form that the body can assimilate. Vitamins inFoods: Analysis, Bioavailability, and Stability presents the latest information about vitamins and their analysis, bioavailability, and stability in foods.

The contents of the book is divided into two parts to facilitate accessibility and understanding. Part I, Properties of Vitamins, discusses the effects of food processing on vitamin retention, the physiology of vitamin absorption, and the physiochemical properties of individual vitamins. Factors affecting vitamin bioavailability are also discussed in detail. The second part, Analysis of Vitamins, describes the principles of analytical methods and provides detailed methods for depicting individual vitamins in foods.

Analytical topics of particular interest include the identification of problems associated with quantitatively extracting vitamins from the food matrix; assay techniques, including immunoassays, protein binding, microbiological, and biosensor assays; the presentation of high-performance liquid chromatography (HPLC) methodology illustrated in tables accompanied by step-by-step details of sample preparation; the explanation of representative separations (chromatograms) taken from original research papers are reproduced together with ultraviolet and florescence spectra of vitamins; the appraisal of various analytical approaches that are currently employed.

Comprehensive andcomplete, Vitamins in Foods: Analysis, Bioavailability, and Stability is a must have resource for those who need the latest information on analytical methodology and factors affecting vitamin bioavailability and retention in foods.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
818
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781574448047
Verschijningsdatum:
1/11/2005
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
158 mm x 236 mm
Gewicht:
1260 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 756 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.