Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book covers advances in microbial genomics and their impact on food safety research; reviews the genomics of common foodborne bacterial pathogens...Lees meer
Genomics of Foodborne Bacterial Pathogens can be used as a reference by scientists and professionals in academia, government, and industry who are int...Lees meer
Amoeba and Ciliates.- The Biology of Giardia Parasites.- Coccidian Parasites.- Cryptosporidium and Cryptosporidiosis.- Toxoplasmosis.- Food-Borne Nema...Lees meer
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment provides proven approaches and suggestions for finding sou...Lees meer
A food allergen has the ability to first elicit an IgE response, and then, on subsequent exposures, a clinical response to the same or similar protein...Lees meer
Presentation of innovative technologies for different areas such as fermenter designing, automation, food safety, packaging, etc. Describes innovation...Lees meer
Coordination of risk assessments and risk communication strategies requires information sharing and establishing networks of working relationships bet...Lees meer
Food safety awareness is at an all time high, new and emerging threats to the food supply are being recognized, and consumers are eating more and more...Lees meer
Presents risk assessment tools such as predictive microbiology software tools and the food safety objective concept Describes the main mechanisms invo...Lees meer
A food allergen has the ability to first elicit an IgE response, and then, on subsequent exposures, a clinical response to the same or similar protein...Lees meer
Foodborne illnesses caused by zoonotic pathogens associated with wildlife hosts are an emerging microbial food safety concern. Transmission of foodbor...Lees meer
This is the first book to focus entirely on viruses in foods. It collates information on the occurrence, detection, transmission, and epidemiology of ...Lees meer
Foodborne illnesses continue to be a major public health concern. All members of a particular bacterial genera (e.g., Salmonella, Campylobacter) or sp...Lees meer
Foodborne illnesses caused by zoonotic pathogens associated with wildlife hosts are an emerging microbial food safety concern. Transmission of foodbor...Lees meer
Lactic acid bacteria (LAB) constitute a heterogeneous group of bacteria that are renowned for the crucial role they play in the health of humans and a...Lees meer
This book addresses the shelf life of foods, a key factor in determining how food is distributed and consequently where and when different food produc...Lees meer
The goal of this book is to show how to build and manage a food safety department that is tasked with ensuring food safety within a food retail busine...Lees meer
This book will introduce non-molecular biologists to diagnostic PCR-based te- nologies for the detection of pathogens in foods. By the conclusion of t...Lees meer
This book addresses the shelf life of foods, a key factor in determining how food is distributed and consequently where and when different food produc...Lees meer
This book helps in Achieving food safety success which requires going beyond traditional training, testing, and inspectional approaches to managing ri...Lees meer
Presentation of innovative technologies for different areas such as fermenter designing, automation, food safety, packaging, etc. Describes innovation...Lees meer
This book helps in Achieving food safety success which requires going beyond traditional training, testing, and inspectional approaches to managing ri...Lees meer