Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
When developing new food products, it is important to understand the major mechanisms of food macromolecule interactions. The first edition of this bo...Lees meer
This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercial...Lees meer
This book provides comprehensive information on all aspects of consumer affective testing, including principles, application and implementation of con...Lees meer
The concept behind this book is to take a holistic view of food texture, starting with the determination of food texture, its perception in the mouth,...Lees meer
1 An introduction to HACCP.- 1.1 Where did HACCP come from?.- 1.2 Why should I use HACCP?.- 1.3 How does HACCP help?.- 1.4 What are the benefits?.- 1....Lees meer
Citrus juices are the most common among the fruit juices around the world and constitute a major portion of the food industry. Even though juice-proce...Lees meer
Regulatory constraints and current management practices put the onus on food manufacturers to take all responsible precautions where hygiene is concer...Lees meer
The machinery about which I am writing is found in the confectionery industry, but it is also generally used throughout the food industry and some oth...Lees meer
Milk and dairy products are a major part of the human diet in many countries. It is not surprising therefore that considerable attention is paid to ob...Lees meer
When the late Reg Scott wrote the first edition of this book in 1981, his intention was 'to produce a script generally interesting to those readers re...Lees meer
This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. A simple, but thorough, grounding in the subject is ens...Lees meer