Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
When developing new food products, it is important to understand the major mechanisms of food macromolecule interactions. The first edition of this book provided a useful scientific and theoretical base describing the reasons for polymer action. The second edition updates the substantial progress that has occurred during the last ten years in many aspects of understanding, measuring, and utilizing functional macromolecules. The shift to analyzing mixtures rather than single polymers is assessed and the relevant interactions that are known to take place between the large molecules are examined. A new chapter on high pressure processing is included to show the importance of new methodology to texturize proteins. The book is an essential reference for food scientists who need to understand the fundamental principles that underlie functional behavior of interacting food macromolecules.