Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
1 An introduction to HACCP.- 1.1 Where did HACCP come from?.- 1.2 Why should I use HACCP?.- 1.3 How does HACCP help?.- 1.4 What are the benefits?.- 1.5 Are there any drawbacks?.- 1.6 What are the Principles of HACCP?.- 1.7 Is HACCP applicable to everyone?.- 2 Why use HACCP.- 2.1 Management of product safety.- 2.2 Examples of food safety incidents.- 2.3 Limitations of inspection and testing.- 2.4 External pressures.- 2.5 Prioritization for improvement.- 2.6 Meeting food safety objectives.- 2.7 The benefits.- 3 Preparing for HACCP.- 3.1 Preparing the way - personnel and training.- 3.2 What is our current status? - baseline audit and gap analysis.- 3.3 How do we get there?.- 3.4 Summary.- 4 An introduction to hazards, their significance and control.- 4.1 Hazards and their significance.- 4.2 Hazard types.- 4.3 Understanding control measures and control points.- 4.4 Practical hazard control.- 5 Designing safety into products and processes - can it be made safely?.- 5.1 Intrinsic factors.- 5.2 Raw materials.- 5.3 Process technologies.- 5.4 Establishing a safe and achievable shelf-life.- 5.5 Product safety assessment.- 6 How to do a HACCP Study.- 6.1 What is the HACCP Plan?.- 6.2 Define your terms of reference.- 6.3 Describe the products and their intended use.- 6.4 Constructing a Process Flow Diagram.- 6.5 Carrying out the hazard analysis.- 6.6 Where are the Critical Control Points?.- 6.7 Building up the HACCP Control Chart.- 6.8 Process capability - can the Critical Limits be met?.- 6.9 Challenging your controls.- 6.10 Validation of the HACCP Plan.- 7 Putting the HACCP Plan into practice.- 7.1 Implementation requirements.- 7.2 Implementation Team.- 7.3 Training.- 7.4 Set up monitoring systems.- 7.5 Record keeping.- 7.6 Facilities and equipment.- 7.7 Implementing the Plan.- 7.8 Confirm and verify that implementation is complete.- 8 HACCP as a way of life - maintaining your HACCP System.- 8.1 Initial and ongoing verification through audit.- 8.2 Analysis of data.- 8.3 Keeping abreast of emerging hazards.- 8.4 Updating and amending your HACCP Plan.- 8.5 Ongoing training requirements.- 8.6 Summary of maintenance requirements.- 9 Broader applications - linking HACCP with other Quality Management techniques.- 9.1 HACCP and Quality Management Systems.- 9.2 Laboratory accreditation.- 9.3 Broader applications of HACCP.- 9.4 Using HACCP in targeting resource - a strategy for continuous improvement.- 10 Epilogue.- 10.1 Introduction.- 10.2 Integrated food safety management system.- 10.3 Education and training.- 10.4 Closing thoughts from the authors.- References, further reading and resource material.- Appendices.