Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages discusses advanced heating techniques based on electromagnetic and electro-technologies, i...Lees meer
UV light is one of a number of emerging non-thermal food processing technologies that can be used in a broad range of applications producing food prod...Lees meer
Food Plant Safety: UV Applications for Food and Non-Food Surfaces discusses the fundamental principles of ultraviolet (UV) light technology, and gives...Lees meer
Preservation and Shelf Life Extension focuses on the basic principles of ultraviolet light technology as applied in low-UV transmittance treatments of...Lees meer
Adapting High Hydrostatic Pressure (HPP) for Food Processing Operations presents commercial benefits of HPP technology for specific processing operati...Lees meer