• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Ultraviolet Light in Food Technology

Principles and Applications

Tatiana Koutchma
Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering | nr. 2
€ 230,95
+ 461 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

UV light is one of a number of emerging non-thermal food processing technologies that can be used in a broad range of applications producing food products with longer shelf-life, more safe, and with higher nutritional quality. The new edition of Ultraviolet Light in Food Technology: Principles and Applications will present recent understanding of the fundamentals of UV light along with new applied knowledge that has accumulated during the 7 years since the first edition published in 2009. The new edition of the book will have 11 chapters including 2 new chapters--on chemical destruction with UV light and food plant safety-along with 6 chapters greatly expanded and updated.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
360
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 2

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138081420
Verschijningsdatum:
6/06/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
680 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 461 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.