• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages

Tatiana Koutchma
Paperback | Engels
€ 139,95
+ 279 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages discusses advanced heating techniques based on electromagnetic and electro-technologies, including radiative or microwave (MW) dielectric heating, radio-frequency (RF) or capacitive dielectric heating, infrared (IR) heating, ohmic and magnetic induction heating. Unlike conventional systems where heat energy is transferred from a hot medium to a cooler product resulting in large temperature gradients, electro-heating involves the transfer of electromagnetic energy directly into the product, initiating volumetric heating due to frictional interaction between water molecules and charged ions (i.e., heat is generated within the product).

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
172
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780128187159
Verschijningsdatum:
10/10/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
190 mm x 235 mm
Gewicht:
303 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 279 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.