Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Food Bites is an easy-to-read, often humorous book on the scientific basis of the foods we eat, and answers those pesky, niggling questions such as: I...Lees meer
This delicious new book reveals the fascinating science behind some of our favorite candies. If you've ever wondered how candy corn is made or whether...Lees meer
In the food industry, controlling crystallization is a key factor in quality as it relates to texture, with some foods requiring the promotion of crys...Lees meer
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and ...Lees meer
The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad- uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under- ...Lees meer
Ice Cream , 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream ...Lees meer
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and ...Lees meer
A Supplement for Food Science and Engineering Students Who Need to Improve Their Mathematical Skills A remedial textbook for understanding mathematica...Lees meer
Ice Cream , 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream ...Lees meer