Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and p...Lees meer
The book offers a succinct overview of key topics and core concepts for food scientists, quality managers, and others who need to understand the regul...Lees meer
In this book, some of the most qualified scientists review different food safety topics, ranging from emerging and reemerging foodborne pathogens, foo...Lees meer
Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and p...Lees meer
Laboratory exercises are a necessary part of science education. They enable students to better understand the principles discussed in lectures, and pr...Lees meer
This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which ca...Lees meer
Designed and modeled after a six-week introductory food law course taught at Northeastern University, Food Law and Regulation for Non-Lawyers offers a...Lees meer
This book provides information on the techniques needed to analyze foods in laboratory experiments. All topics covered include information on the basi...Lees meer
The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. The text has been revised and u...Lees meer
An Aspen Food Science Text Series Book. All of the essential information that you have come to rely on in the widely-acclaimed 'Principles of Food San...Lees meer
The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad- uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under- g...Lees meer
This book primarily covers the general description of foodborne pathogens and their mechanisms of pathogenesis, control and prevention, and detection ...Lees meer
This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which ca...Lees meer
In this book, some of the most qualified scientists review different food safety topics, ranging from emerging and reemerging foodborne pathogens, foo...Lees meer
"Functional food or medicinal food is any fresh or processed food claimed to have a health-promoting and/or disease-preventing property beyond the bas...Lees meer
This is the first textbook to provide a fundamental understanding of physical properties of foods. It covers information about the most important phys...Lees meer
Now in its fifth edition, Food Science remains the most popular and reliable text for introductory courses in food science and technology. This new ed...Lees meer
This book primarily covers the general description of foodborne pathogens and their mechanisms of pathogenesis, control and prevention, and detection ...Lees meer
In this era of emphasis on food safety and security, high-volume food processing and preparation operations have increased the need for improved sanit...Lees meer
Now in its fully revised and updated 7th edition Includes a number of new topics and sections, notable among which are: Biosensors, Biocontrol, Bottle...Lees meer
This is the first textbook to provide a fundamental understanding of physical properties of foods. It covers information about the most important phys...Lees meer