Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An overview of the techniques of modern gastronomy reveals science-inspired techniques for preparing food, introducing such tools and ingredients as w...Lees meer
Take a deep dive into Modernist Cuisine founder and photographer Nathan Myhrvold's ever-evolving fascination with food in his new book Food & Drink: M...Lees meer
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is an encyclopedic treatment of cooking. Its six volumes of 2,438 pages explore the history of cuisi...Lees meer
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is a revolutionary treatment of cooking that pushes the boundaries of the culinary arts. Winner of t...Lees meer
Une somme des connaissances, des pratiques et des innovations en matière de boulangerie, avec plus de 1.200 recettes de pains du monde entier ainsi qu...Lees meer
Une somme des connaissances, des pratiques et des innovations en matière de boulangerie, avec plus de 1.200 recettes de pains du monde entier ainsi qu...Lees meer
An indispensable guide for anyone who is passionate about food and cooking. Moderist Cuisine at Home applies innovations pioneered by The Cooking Lab ...Lees meer
Created by the team that published the award-winning, }Modernist Cuisine: The Art & Science Of Cooking{, this is a treasury of practical knowledge and...Lees meer
Modernist Cuisine is an interdisciplinary team in Bellevue, Washington, founded and led by Nathan Myhrvold. The group includes scientists, research an...Lees meer
Unser bahnbrechendes, sechsbändiges Werk Modernist Cuisine war mit seinen grundlegenden Analysen der Kochtechniken, den raffinierten Rezepten und atem...Lees meer