Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date. Stunning photography brings the complete story of bread to life across five volumes--uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection. Spanning over 2,300 pages, Modernist Bread will become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker--whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker--to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.