Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This "living" text provides readers with a solid understanding of the three cuisines that have had the greatest impact on the globe historically. Deep...Lees meer
Rarely do we read about the roles of food in history. Yet its study offers us a humanizing look at those who lived before us. This unique book examine...Lees meer
This is the story of the bean, the staple food cultivated by humans for over 10,000 years. From the lentil to the soybean, every civilization on the p...Lees meer
What's for dinner? Not just in America, but around the world? And how is it cooked, what's the historical significance of that food, how is it served ...Lees meer
Once synonymous with food novelty, gelatin has re-emerged as an attention-grabbing element of creative cuisine and avant-garde drinkology. Ken Albala'...Lees meer
This "living" text provides readers with a solid understanding of the three cuisines that have had the greatest impact on the globe historically. Deep...Lees meer
Winner of The 2008 Jane Grigson Award, issued by the International Association of Culinary Professionals (IACP). Winner of the 2008 Cordon d' Or Culin...Lees meer
Ever get a yen for hemp seed soup, digestive pottage, carp fritters, jasper of milk, or frog pie? Would you like to test your culinary skills whipping...Lees meer
Interesting topics include: African Americans in the fur trade; Beaver hats; Captivity narratives; Father Jean de Brebeuf learns the Huron language; F...Lees meer
The business of food and drink is for better and worse the business of our nation and our planet, and to most consumers how it works remains largely a...Lees meer
Every day, noodle shops around the globe ladle out quick meals that fuel our go-go lives. But Ken Albala has a mission: to get YOU in the kitchen maki...Lees meer
Integrates in a chronological narrative the voyages taken from Florida to Newfoundland, covering the first recorded contact of John Cabot in 1497 thro...Lees meer
From almonds and pecans to pistachios, cashews, and macadamias, nuts are as basic as food gets--just pop them out of the shell and into your mouth. Th...Lees meer
Round, thin, and made of starchy batter cooked on a flat surface, it is a food that goes by many names: flapjack, crêpe, and okonomiyaki, to name just...Lees meer