Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
IACP Crystal Whisk Award (Literary Food Writing) 2008
Geprezen
IACP Crystal Whisk Award (Jane Grigson) 2008
Winnaar
Omschrijving
Winner of The 2008 Jane Grigson Award, issued by the International Association of Culinary Professionals (IACP). Winner of the 2008 Cordon d' Or Culinary Literature - History Culinary Academy Award. This is the story of the bean, the staple food cultivated by humans for over 10,000 years. From the lentil to the soybean, every civilization on the planet has cultivated its own species of bean. The humble bean has always attracted attention - from Pythagoras' notion that the bean hosted a human soul to St. Jerome's indictment against bean-eating in convents (because they "tickle the genitals"), to current research into the deadly toxins contained in the most commonly eaten beans. Over time, the bean has been both scorned as "poor man's meat" and praised as health-giving, even patriotic. Attitudes to this most basic of foodstuffs have always revealed a great deal about a society. Beans: A History takes the reader on a fascinating journey across cuisines and cultures.