Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ideal for undergraduate courses, this book provides an introduction to colloid science, based on the application of the principles of physical chemist...Lees meer
A History of Beer and Brewing provides a comprehensive account of the history of beer. Research carried out during the last quarter of the 20th centur...Lees meer
Bridging the gap between theory and application, this book will be invaluable to anyone wishing to broaden their knowledge of applied chemistry.Lees meer
This book will provide an understanding of the behavioural properties of water which is fundamental to gaining an appreciation of many scientific proc...Lees meer
This is the first book to cover the history, chemistry, biochemistry, and medical importance of vitamin C and provide an in-depth study of this essent...Lees meer
The manufacture of paper involves a large amount of chemistry, including carbohydrate chemistry, pigments and resins and colloid and surface chemistry...Lees meer
Batteries are becoming increasingly important in today's world of portable electronic devices, along with the need to store electricity derived from s...Lees meer
This text provides an introduction to physical chemistry and the gas laws, followed by chapters on thermodynamics, chemical equilibrium, electrochemis...Lees meer
This book brings the reader right up to date with current thinking, and will be valued by both interested consumers and those employed in industries r...Lees meer
This book is up-to-date, wide-ranging and practical and will be an important source of information for many levels of readership in a variety of areas...Lees meer
A new edition of the well established and highly readable introductory text book on polymer science, ideal for those requiring a broad overview of the...Lees meer
This book gives an introduction to the subject, with some basic definitions and commonly used ingredients and then discusses the chemistry of various ...Lees meer
This book describes the discovery and development of antibacterial, anti-viral and anti-cancer drugs and highlights the colourful characters behind th...Lees meer
This book discusses, in relatively simple language, the importance of even minute amounts of certain trace elements for the protection of human health...Lees meer
This book enables scientists to tackle the fundamental issues of chemical change in the archaeological materials, in order to advance the study of the...Lees meer
This text is intended to introduce the non-specialist reader to the benefits and limitations of polymeric materials from an environmental viewpoint.Lees meer
Ice cream as we recognize it today has been in existence for at least 300 years, though its origins probably go much further back in time. Though no o...Lees meer
An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any ...Lees meer
The use of adhesives is widespread and growing, and there are few modern artefacts, from the simple cereal packet, to the jumbo jet, that are without ...Lees meer