Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Since the first edition of The Science of Sugar Confectionery (2000), the confectionery industry has responded to ever-changing consumer habits. This ...Lees meer
Aimed at chemical consultancy, although the principles can be applied more broadly, this book shows the reader how to set themselves up as an independ...Lees meer
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is re...Lees meer
This book gives an introduction to the subject, with some basic definitions and commonly used ingredients and then discusses the chemistry of various ...Lees meer
This work has been selected by scholars as being culturally important and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work is in...Lees meer
This work has been selected by scholars as being culturally important and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work is in...Lees meer