Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A selection of food writings and recipes that embraces the richness of French and Italian cuisine, from earthy cassoulets to the simplest spaghetti.Lees meer
Offers tips on selecting cuts of meat, throwing a grand party and hosting a dinner, giving suggestions on staff wages and the cost of each recipe. Wit...Lees meer
The flamboyant Frenchman Alexis Soyer was the most renowned chef in Victorian England. This title offers an account of his time at the front in the Cr...Lees meer
Gives advice on re-creating French classics in the steaming heat; describes tiffin parties and cooking while at camp; and laments the declining popula...Lees meer
Throughout the history of civilization, food has been more than simple necessity. In countless cultures, it has been livelihood, status symbol, entert...Lees meer