Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 1977, and winning its author the coveted Glenfiddich Writer of the Year Award, this universally acclaimed book is regarded by many ...Lees meer
In Italian Food , Elizabeth David was the first to help us understand the real country cooking of Italy. Italian Food was an inspiration to British co...Lees meer
Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, this book provides a collection of...Lees meer
Summer Cooking - first published in 1955 - is Elizabeth David's wonderful selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to p...Lees meer
Elizabeth David presents a collection of English recipes using spices, salt and aromatics. The book includes dishes such as briskets and spiced beef, ...Lees meer
Cocina de verano es un clásico imprescindible de literatura gastronómica. «Si aún no tienes el placer de conocerla, estás a punto de descubrir un mund...Lees meer
A survey of the use of ice in cookery takes us on a journey from 1581, where in Florence they put snow in the wine glasses, to that modern phenomenon,...Lees meer
For the great English food writer Elizabeth David, summer fare means neither tepid nor timid. Her stress is always on fresh, seasonal food-- recipes t...Lees meer
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simpli...Lees meer
The first collection of vegetarian recipes from culinary legend Elizabeth David Elizabeth David revolutionized British cooking, her recipes bringing t...Lees meer
This anthology of Elizabeth David's work, originally published in hardback in 2000, is a direct sequel to An Omelette and a Glass of Wine. It again co...Lees meer
Before Elizabeth David died in 1992 she and her editor, Jill Norman, had begun work on a volume of 'The Best of' but then her health deteriorated and ...Lees meer
Introduces a dreary post-war Britain to the sun-drenched culinary delights of the Mediterranean; to foods like olive oil and pasta, artichokes and fre...Lees meer
Here, Elizabeth David deals with all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens, and the different types of bread and flour available. The recipes c...Lees meer
Discover the enticing and mouth-watering flavours of Mediterranean cooking with Elizabeth David's classic cookbook 'Britain's most inspirational food ...Lees meer
Debate continúa con su misión de dar a conocer a esta figura legendaria de la literatura gastronómica. «A lo largo de mi carrera me han inspirado much...Lees meer
Offers a selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to prepare and based on seasonal ingredients. This title shows how an...Lees meer
At Elizabeth David's Table offers classic recipes and timeless kitchen wisdom from the woman who revolutionized British cuisine. Elizabeth David, the ...Lees meer
Features recipes drawn from across the regions of France. Showing how each area has a particular and flavour for its foods, derived as they are from l...Lees meer
At Elizabeth David's Table is the very best from the woman who who changed the face of British cooking. Elizabeth David introduced a dreary post-war B...Lees meer
Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and...Lees meer
An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including Th...Lees meer
Elizabeth David's Italian Food was one of the first books to demonstrate the enormous range of Italy's regional cooking. For the foods of Italy, expla...Lees meer