Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Offers in-depth coverage of the latest advances in new and traditional separation technologies as they are used in a variety of ways to produce value-...Lees meer
Addresses the following key components of food product development: managing the product development process; consumer and market research; making it ...Lees meer
Covers the basic and applied principles of phase/state transitions and analyzes their impact on chemical, physical, and rheological changes occurring ...Lees meer
This volume results from the Eighth Basic Symposium held by the Institute of Food Technologists in Anaheim, California on June 8-9, 1984. The theme of...Lees meer
This book presents the proceedings of the Tenth Basic Symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food S...Lees meer
This work focuses on the preparation, structure, chemistry, functional properties, stability, handling and applications of naturally-derived colorants...Lees meer
Obwohl sie gemeinhin dem Verdikt "Trivialliteratur" verfällt, handelt es sich bei der Frauenliteratur um 1800 nicht um die Literatur unzureichend gebi...Lees meer
Covering the detection and identification of microbes, genetic analysis methods, and the assessment of microbial growth and viability, this text exami...Lees meer