• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Phase/State Transitions in Foods

Chemical, Structural and Rheological Changes

Rao
Hardcover | Engels | IFT Basic Symposium | nr. 13
€ 307,45
+ 614 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Covers the basic and applied principles of phase/state transitions and analyzes their impact on chemical, physical, and rheological changes occurring in food during processing, preservation, and storage-offering practical insights on the most effective ways to move product development forward. Provides a fundamental understanding of transition phenomena, food components, and products, and unit operations.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Rao
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
408
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 13

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824701796
Verschijningsdatum:
1/05/1998
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
158 mm x 234 mm
Gewicht:
675 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 614 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.