Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
French cooking has been seen as the pinnacle of gastronomy. Food Culture in France provides an accessible tour of haute cuisine but also mainly the ev...Lees meer
Food in the Caribbean reflects both the best and worst of the Caribbean's history. On the positive side, Caribbean culture has been compared with a po...Lees meer
Since ancient times, the most important foods in the Mexican diet have been corn, beans, squash, tomatillos, and chile peppers. The role of these ingr...Lees meer
Students, Anglophiles, and literature hounds will want to delve into this delightful survey of foodways of a culture both ancient and cutting edge. On...Lees meer
East African, notably, Ethiopian, cuisine is perhaps the most well-known in the States. This volume illuminates West, southern, and Central African cu...Lees meer
The cuisine of China is widely considered to be one of the best because it meets the requirements of geographic variety, inclusion of all types of foo...Lees meer
Food that originated from the Mediterranean area is incredibly popular. Pasta, pizza, gyros, kebab, and falafel can be found just about everywhere. Ma...Lees meer
Southeast Asian cuisines, such as Thai, have become quite popular in the United States even though immigrant numbers are low. The food is appealing be...Lees meer
This volume tells the story of the South Americans and their history through a survey of their food culture. Food in the various countries differs in ...Lees meer
Russia and the newly independent states of Central Asia are struggling to reassert or create national identities and are receiving fresh attention fro...Lees meer
The similar cuisines of the Near East, Middle East, and North Africa stem from ancient cultures and variable climates, ranging from Mediterranean to d...Lees meer
Americans are familiarizing themselves with Japanese food, thanks especially sushi's wild popularity and ready availability. This timely book satisfie...Lees meer
There is keen interest in the exquisite yet simple Italian cuisine and Italian culture. This volume provides an intimate look at how Italians cook, ea...Lees meer
The food culture of the Pacific Islands has been determined by isolation from the rest of the world. Original immigrants from Asia brought their foods...Lees meer
Spanish food culture has evolved around strong regional cuisines and representative elements. This volume offers an overview of Spanish food and eatin...Lees meer
The grown-up Germany of today is able to explore its cultural identity, including its food culture. For some years now, German food has seen a return ...Lees meer
Belgian food and drink, often overshadowed by the those of powerhouse neighbors France and Germany, receive much deserved attention in this thorough o...Lees meer
The extreme diversity of Indian food culture--including the dizzying array of ingredients and dishes--is made manageable in this groundbreaking refere...Lees meer
This entry in the Food Culture around the World series helps those in the United States understand the new immigrants from Central America who have br...Lees meer