Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This small book of 110-pages on "Mushrooms and Seaweeds" explains in detail about TEN edible mushrooms such as Milky white mushrooms, Paddy straw mush...Lees meer
Scientific name of spine gourd is Momordica dioica. Spine gourd is a cucurbitaceous vegetable which is closely related to bitter gourd. However, it is...Lees meer
'Jerusalem Artichoke: Production and Marketing' is a small booklet (pamphlet) of 26-pages written in a simple language for the beginners in this field...Lees meer
Seaweeds are now used as multifunctional foods in many parts of the world. Seaweeds are considered as functional foods because of the presence of high...Lees meer
Minerals are essential elements that are required by a human body in minute quantities to perform its metabolic functions as well as for healthy growt...Lees meer
This book explains nutrition and food uses of 48 leafy vegetables. Leafy vegetables or vegetable greens are considered to be richest source of dietary...Lees meer
This is a small book of 100-pages on "Mint Herbs". Growing practices and nutritional information of peppermint, spearmint, apple mint, corn mint, and ...Lees meer
Kale leaves and Brussels sprouts are a group of nutrient-dense Cruciferous (brassica) vegetables. Some recent scientific researches conducted at the W...Lees meer
This is a small book of 110-pages about 5 popular leafy salad vegetables, namely lettuce, celery, chives, kale, and parsley. This book explains in det...Lees meer
This is a small book of 142-pages about all popular brassica vegetables, namely cabbage, cauliflower, chinese cabbage, broccoli, brussels sprouts, kal...Lees meer
'Flowers as Vegetables' is a 30-page long booklet that explains nutritional value (nutrient data sourced from USDA database) and health benefits of 5 ...Lees meer
The booklet, 'Moringa, the Drumstick Tree' is an overview of multipurpose tree, Moringa oleifera, commonly known as the drumstick tree. It is a highly...Lees meer
This is a book of 100-pages about root vegetables. Root vegetables are those vegetables where edible portion of the plant is a modified storage root. ...Lees meer
This small book of 100-pages explains in detail about various domesticated and wild species of Chile pepper plants. Though there are about 30 species ...Lees meer
This small book of 100-pages on "Bell Peppers" explains in detail ideal growing practices and nutritional information of various types of bell peppers...Lees meer
Chinese Cabbages are a group of nutrient-dense Cruciferous vegetables. Some recent scientific researches conducted at the William Paterson University,...Lees meer
Jalapeno peppers are one of the most popular chile peppers in the world. They belong to the family of Solanaceae, the potato family and tropical in th...Lees meer