• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Brassica Vegetables

Growing Practices and Nutritional Information

Roby Jose Ciju
Paperback | Engels | All about Vegetables
€ 13,95
+ 27 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This is a small book of 142-pages about all popular brassica vegetables, namely cabbage, cauliflower, chinese cabbage, broccoli, brussels sprouts, kale, kohlrabi, collard greens, and more. Brassica vegetables are also known as cole crops, crucifers, and cruciferous vegetables. They belong to the genus Brassica and family Brassicaceae, the mustard family. This book explains in detail growing practices, nutritional information, health benefits, and popular food preparations of these brassica vegetables. Recent scientific researches about 'Nutrient-Density in Plant-Based Foods' reveal that dark leafy vegetables and brassica vegetables are one of the nutrient-dense, plant-based foods available to us today.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
144
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781495232558
Verschijningsdatum:
18/01/2014
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
199 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 27 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.