Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Target success in WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering, Units 1 & 2, with this proven formula for effective, structured revisio...Lees meer
Unlock your full potential with this revision guide that will guide you through the content and skills you need to succeed in the AQA GCSE Food Prepar...Lees meer
Target success in WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and Catering, Units 1 & 2, with this proven formula for effective, structured revisio...Lees meer
Target exam success with My Revision Notes. Our updated approach to revision will help you learn, practise and apply your skills and understanding. Co...Lees meer
Target exam success with My Revision Notes. Our updated approach to revision will help youlearn, practise and apply your skills and understanding. Cov...Lees meer
Combine the essential ingredients that will develop knowledge, understanding and cooking skills through Key Stage 3, so students are ready for the new...Lees meer
Combine the essential ingredients that will develop knowledge, understanding and cooking skills through Key Stage 3, so students are ready for the new...Lees meer
This title has been approved by AQA. Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessm...Lees meer
Inspire your students to develop their knowledge of the hospitality and catering industry and improve their cooking skills with this new textbook from...Lees meer
Inspire your students to develop their knowledge of the hospitality and catering industry and improve their cooking skills with this new textbook from...Lees meer
Inspire your students to develop their knowledge of the hospitality and catering industry and improve their cooking skills with this new textbook from...Lees meer
Exam Board: AQA Level: GCSE Subject: Food Preperation First Teaching: September 2016 First Exam: Summer 2018 Unlock your full potential with this revi...Lees meer
Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessments with confidence. Written by a le...Lees meer
Exam Board: AQA Level: GCSE Subject: Food & Nutrition First Teaching: September 2016 First Exam: June 2018 Develop your students' knowledge and food p...Lees meer
Develop your students' knowledge and food preparation skills for the new GCSE with a book that caters to all ability levels, offers detailed assessmen...Lees meer