Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Provides coverage of the GCSE syllabuses, and is a useful resource for students on courses in 'D&T: Food Technology', and GNVQ 'Health and Social Care...Lees meer
This title has been approved by AQA. Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessm...Lees meer
Approved by AQA and written by renowned author Anita Tull and Garry Littlewood, this book's engaging visual style and tone will support your students ...Lees meer
Written by renowned author Anita Tull and experienced teacher and examiner Alison Palmer, this student book covers both Units of the WJEC Vocational A...Lees meer
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specifica...Lees meer
This new Revision Guide supports the new AQA GCSE Food Preparation and Nutrition specification and is an invaluable aid for consolidating knowledge bo...Lees meer
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) ...Lees meer
Written by leading food author Dr Anita Tull, this revision guide provides you with reassuring support as you study through the course, and all the es...Lees meer
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specifica...Lees meer
A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food ...Lees meer
Food and Cooking Skills Education (FCSE) is a complex mix of policy and practicality, educational theory and pedagogy, classroom and government policy...Lees meer
Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessments with confidence. Written by a le...Lees meer
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) ...Lees meer
Written by renowned author Anita Tull and experienced teacher and examiner Alison Palmer, this student book covers both Units of the WJEC Vocational A...Lees meer
Food and Cooking Skills Education (FCSE) is a complex mix of policy and practicality, educational theory and pedagogy, classroom and government policy...Lees meer
Written by leading food author Anita Tull, this practical study and revision Guide covers Unit 1 and Unit 2 of the WJEC Vocational Award in Hospitalit...Lees meer