Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Fictie
  3. Kinderboeken & Jeugdboeken
  4. Exploring Food and Nutrition for Key Stage 3

Exploring Food and Nutrition for Key Stage 3 E-BOOK

Yvonne Mackey, Bev Saunder
E-book | Engels
€ 13,99
+ 13 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Combine the essential ingredients that will develop knowledge, understanding and cooking skills through Key Stage 3, so students are ready for the new GCSE in Food Preparation and Nutrition.

With topics linked directly to the new GCSE specifications, Exploring Food and Nutrition helps you to build knowledge and understanding of key concepts and introduce important terminology as your students progress through Key Stage 3, providing a solid foundation for the Food Preparation and Nutrition GCSE.


- Develop topic understanding through Key Stage 3, drawing on subject content at GCSE, with engaging, carefully timed and level-appropriate lessons

- Build food preparation and cooking skills required at GCSE with 'Skills focus': from basic skills at Year 7 through to more advanced techniques in Year 9

- Encourage subject interest with suggested activities and 'Find out more' research features for each topic, that are appropriate for your students in years 7, 8 and 9

- Ensure nutritional understanding with clear explanation of the up-to-date terminology, data and concepts that students will need to know in order to apply the principles of healthy eating

- Monitor and measure student progress with knowledge check questions provided for every topic

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781510458178
Verschijningsdatum:
23/06/2019
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 13 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.