Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de win...Lees meer
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
From the first jam tart Nigel made with his mum standing on a chair trying to reach the Aga, through to what he is cooking now, this is the ultimate N...Lees meer
Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de win...Lees meer
€ 29,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
JAMES BEARD AWARD NOMINEE - The beloved author of Eat and Tender presents 150 satisfying and comforting recipes based on his favorite childhood food m...Lees meer
Tomatensoße, Hühnerbrühe, Risotto, Schokoladenkuchen - Nigel Slater beschreibt in diesem wunderbaren Praxiskochbuch ausführlich über 100 Basisrezepte....Lees meer
Nigel Slater's classic guide to comfort food 'Real food means big-flavoured, unpretentious cooking. Good ingredients made into something worth eating....Lees meer
Plus de 200 recettes d'un passionné de cuisine Rompre le pain « Tout a commencé par une baguette. Ce premier pain, acheté à Paris au petit matin en re...Lees meer
THE INSTANT #1 SUNDAY TIMES BESTSELLER From award-winning writer Nigel Slater, comes a new and exquisitely written collection of notes, memoir, storie...Lees meer
An immediate new classic from Nigel Slater. Over 250 recipes, moments and ideas for good eating, with extra-special seasonal sections for quick, weekn...Lees meer
Een ode aan de seizoenen, met voorgestelde variaties die binnen 30 minuten op tafel staan. Nu in speciale bundeling; vier seizoenen Nigel Slater voor ...Lees meer
Following the success of ‘Real Food’ and ‘Appetite’, this is the tenth book from Nigel Slater, the award-winning food writer and author of the bestsel...Lees meer
110 vegetarian autumn and winter recipes that provide quick, easy, and filling plant-based suppers while paying homage to the seasons--from the belove...Lees meer
From the bestselling and perennially popular author of }Eat{ and }The Kitchen Diaries{, comes a new collection of notes, stories and recipes, written ...Lees meer
WINNER OF THE FORTNUM & MASON AWARDS BEST FOOD BOOK 2018 From the BBC1 presenter and bestselling author of Eat, The Kitchen Diaries and Toast comes a ...Lees meer
Das perfekte Geschenk für alle, die weniger Fleisch essen wollen! Über 110 vegetarische Rezepte für Herbst und Winter von Großbritanniens Kultkoch Nig...Lees meer
Nigel Slater’s inspirational guide to home cooking. ‘I want you to take in the spirit of the recipes and to deviate according to your ingredients and ...Lees meer
The roast potato that sticks to the roasting tin; the crouton from the salad that has soaked up the mustardy dressing ...these are the things that mak...Lees meer
Britain's foremost food writer Nigel Slater returns to the garden in this sequel to Tender , his acclaimed and beloved volume on vegetables. With a fo...Lees meer
Greenfeast: spring, summer is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day. Over 110 simply beautiful spring and summe...Lees meer
Raureif auf dem Boden, der Himmel blass und klar und die Luft frisch, sauber und belebend. So beginnt der Winter, den Nigel Slater von allen Jahreszei...Lees meer
An inspiring collection of quick and delicious puddings made with simple and fresh ingredients from Nigel Slater, the master of the easily prepared di...Lees meer
Toast is Nigel Slater's truly extraordinary story of a childhood remembered through food. In each chapter, as he takes readers on a tour of the conten...Lees meer
From the star of BBC One’s ‘Nigel and Adam’s Farm Kitchen’ this beautiful and easy-to-use follow-up to ‘The Kitchen Diaries II’ contains over 600 reci...Lees meer