Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden.
Warm op bij puur, Europees comfortfood, van de skihellingen van Italië tot aan de koffiehuizen van Wenen en Boedapest tot very English winterkost. Van Uien-cidersoep met smeltende camembert, gevulde kwartel met marmelade en whisky en tartiflette tot omgekeerde pecan-perentaart met cranberry’s. Haard aan en smullen maar!
'Ik wil alles eten wat Diana Henry kookt.' - Yotam Ottolenghi
‘Comfortfood ten top. Waan je op de Franse skipistes met een heerlijke tartiflette of kruip voor de haard met een goed boek en een stuk zelfgebakken pecan-perentaart met cranberries. Wij hebben zin in de winter!’ – Lekker 500
‘Met Diana Henry haal je een winterse kookvriendin in huis.’ – Dana Ploeger, Trouw Tijdgeest
‘De ruim honderd recepten vieren de smaken van de herfst en winter.’ - JAN
We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.