Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The eagerly anticipated baking bible from America's most respected authority: 100+ recipes for cookies, cakes, breads, bre...Lees meer
From the James Beard Award-winning star of Netflix's Chef's Table A whole new approach to American cooking, one that blends the cutting edge culinary ...Lees meer
Discover the mouthwatering world of Italian cuisine with this delectable collection of more than 130 authentic recipes, from a James Beard Award-winni...Lees meer
Discover quick, easy, and flavorful recipes that can be made with pantry ingredients you have on hand, from the brilliant mind of Nancy Silverton--sta...Lees meer
The Food of Campanile skillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the hom...Lees meer
A beautiful cookbook from the master baker of the brioche and creme fraiche custard that made Julia Child cry because, "It's a dessert to cry [over]; ...Lees meer
As an award-winning chef and the owner of six busy restaurants across two continents, Nancy Silverton was so consumed by her life in the professional ...Lees meer