• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Mozza Cookbook

Nancy Silverton, Matt Molina, Carolynn Carreno
Hardcover | Engels
€ 50,45
+ 100 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Discover the mouthwatering world of Italian cuisine with this delectable collection of more than 130 authentic recipes, from a James Beard Award-winning chef.

A traditional Italian meal is one of the most comforting--and delicious--things that anyone can enjoy. Award-winning chef Nancy Silverton has elevated that experience to a whole new level at her Los Angeles restaurants Pizzeria Mozza and the Michelin-starred Osteria Mozza. In The Mozza Cookbook, Silverton shares these recipes with the rest of the world.

The original idea for Mozza came to Nancy at her summer home in Panicale, Italy. And that authentic Italian feel is carried throughout the book as we explore recipes from aperitivo to dolci that she would serve at her tavola at home. But do not confuse authentic with conventional! Under Silverton's guidance, each bite is more exciting and delectable than the last, with recipes such as:

- Fried Squash Blossoms with Ricotta
- Buricotta with Braised Artichokes, Pine Nuts, Currants, and Mint Pesto
- Mussels al Forno with Salsa Calabrese
- Fennel Sausage, Panna, and Scallion Pizza
- Fresh Ricotta and Egg Ravioli with Brown Butter
- Grilled Quail Wrapped in Pancetta with Sage and Honey
- Sautéed Cavolo Nero
- Fritelle di Riso with Nocello-soaked Raisins and Banana Gelato
- Olive Oil Gelato

In The Mozza Cookbook, you'll find all the tricks you need to make homemade pastas, gelato, and pizzas that taste as if they were flown in directly from Italy. Silverton's lively and encouraging voice and her comprehensive knowledge of the traditions behind this mouthwateringly decadent cuisine make her recipes--both familiar and intricate--easy to follow and hard to resist.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
368
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780307272843
Verschijningsdatum:
27/09/2011
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
216 mm x 239 mm
Gewicht:
1406 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 100 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
ACTIEPRIJS

€ 10 korting

op de Vivlio Light en Light HD e-reader
ACTIEPRIJS
Vivlio Light en Light HD e-reader met € 10 korting
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.