• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Food of Campanile

Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook

Mark Peel, Nancy Silverton
Paperback | Engels
€ 20,95
+ 41 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Food of Campanile skillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the home cook.

A Sampling of Recipes:
- Cold Steamed Mussels with Marjoram Pesto
- Baked Radicchio with Gorgonzola and Red Pears
- Farro and Mushroom Soup
- Torn Pasta with Lobster, Fava Beans, and Currant Tomatoes
- Saffron Risotto with Clams, Spanish Sausage, and Borlotti Beans
- Kale with Crisp Garlic
- Grilled Prime Rib Steak with Red Wine Sauce
- Crisp Flattened Chicken with Wilted Parsley
- Grilled Scallops with Warm Leek and Bacon Salad
- Potato Parsnip Puree
- Lemon Meringue Tart with Champagne Vinegar Sauce
- Chocolate-Hazelnut Biscotti

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
320
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780812992038
Verschijningsdatum:
23/09/1997
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
154 mm x 229 mm
Gewicht:
476 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 41 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.