Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Recipes and stories to learn all about Korea's food culture. Recipes, anecdotes, histories and stories, maps, techniques, stylings, utensils, native i...Lees meer
Un livre entièrement illustré pour tout savoir sur la vie en Corée La vie quotidienne : les règles de savoir-vivre et de politesse, la monnaie, les tr...Lees meer
Un livre entièrement illustré pour savoir sur la cuisine coréenne ! Des anecdotes, des gestes, des cartes, des ustensiles, des ingrédients... En un co...Lees meer
Présentation des principes de la lacto-fermentation, avec trente recettes de boissons, sauces, produits laitiers, condiments, pain et légumes croquant...Lees meer
Des recettes traditionnelles coréennes détaillées pas à pas, accompagnées d'informations sur les ingrédients et d'astuces : bibimbap, bulgogi, kimchi,...Lees meer
La cocina coreana ilustrada, de Luna Kyung, guía al lector por la gastronomía de Corea a través de recetas, tradiciones culturales y anécdotas. A lo l...Lees meer
Corée Le livre indispensable pour découvrir la cuisine coréenne ! Les recettes incontournables à maîtriser, emblématiques du pays, ainsi que toutes le...Lees meer
La Corée comme vous ne l'avez jamais goûtée ! La bible de la cuisine coréenne, abordant toutes les facettes de la culture gastronomique. Des reportage...Lees meer
Dix recettes à base d'aliments fermentés : chou chinois et huîtres fermentés, pâte à tartiner au chocolat cru salé, maquereau affiné au café ou sorbet...Lees meer
Entdecke die Küche Koreas! Frisch, lecker und gesund mit wärmenden Suppen, würzigen Fleisch- und Fischgerichten, bunten Reisbowls, unkomplizierten Tof...Lees meer
Après une introduction sur l'histoire de la pâtisserie coréenne, trente recettes : les tteok (des spécialités à base de pâte de riz), les gwajul (des ...Lees meer
Die Bibel des Fermentierens-150 Rezepte-Milch-, Essigsäuregärung, alkoholische Gärung-Gemüse, Früchte, Pilze, Getreide, Hülsenfrüchte, Milchprodukte u...Lees meer
Luna Kyung est coréenne et partage avec nous les secrets de la gastronomie de son pays. Créative, parfumée et très facile à préparer, la cuisine corée...Lees meer
La lacto-fermentation est un univers à part entière, un véritable continent culinaire longtemps laissé à mémé ou aux professionnels de l'agroalimentai...Lees meer