Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Des conseils pour apprendre à fermenter ses aliments et à les accommoder. Avec plus de 180 recettes : choucroute, kimchi blanc, coleslaw, pain au leva...Lees meer
Recipes and stories to learn all about Korea's food culture. Recipes, anecdotes, histories and stories, maps, techniques, stylings, utensils, native i...Lees meer
Un livre entièrement illustré pour tout savoir sur la vie en Corée La vie quotidienne : les règles de savoir-vivre et de politesse, la monnaie, les tr...Lees meer
L'Art de la fermentation Art millénaire, la fermentation est plus que jamais d'actualité pour tous ceux qui veulent manger mieux. Découvrez comment fe...Lees meer
Un livre entièrement illustré pour savoir sur la cuisine coréenne ! Des anecdotes, des gestes, des cartes, des ustensiles, des ingrédients... En un co...Lees meer
Présentation des principes de la lacto-fermentation, avec trente recettes de boissons, sauces, produits laitiers, condiments, pain et légumes croquant...Lees meer
Des recettes traditionnelles coréennes détaillées pas à pas, accompagnées d'informations sur les ingrédients et d'astuces : bibimbap, bulgogi, kimchi,...Lees meer
La cocina coreana ilustrada, de Luna Kyung, guía al lector por la gastronomía de Corea a través de recetas, tradiciones culturales y anécdotas. A lo l...Lees meer
Corée Le livre indispensable pour découvrir la cuisine coréenne ! Les recettes incontournables à maîtriser, emblématiques du pays, ainsi que toutes le...Lees meer
La Corée comme vous ne l'avez jamais goûtée ! La bible de la cuisine coréenne, abordant toutes les facettes de la culture gastronomique. Des reportage...Lees meer
Entdecke die Küche Koreas! Frisch, lecker und gesund mit wärmenden Suppen, würzigen Fleisch- und Fischgerichten, bunten Reisbowls, unkomplizierten Tof...Lees meer
Dix recettes à base d'aliments fermentés : chou chinois et huîtres fermentés, pâte à tartiner au chocolat cru salé, maquereau affiné au café ou sorbet...Lees meer
La lacto-fermentation est un univers à part entière, un véritable continent culinaire longtemps laissé à mémé ou aux professionnels de l'agroalimentai...Lees meer
Après une introduction sur l'histoire de la pâtisserie coréenne, trente recettes : les tteok (des spécialités à base de pâte de riz), les gwajul (des ...Lees meer
Luna Kyung est coréenne et partage avec nous les secrets de la gastronomie de son pays. Créative, parfumée et très facile à préparer, la cuisine corée...Lees meer