Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
46 chefs présentent un outil de cuisine auquel ils sont attachés. Pour chacun d'entre eux, un texte rédigé par le chef et une photographie présentent ...Lees meer
Depuis la pince de Joseph Gallego, le secours routier (SR) a toujours été un secours technique pour les pompiers. Et parce que l’on n’extrait pas une ...Lees meer
« La ruchotte » ça sonne clair, gourmand et enjoué comme une ritournelle, de quoi se mettre en jambes et à table. En 2002, Fred ménager s'y installe, ...Lees meer
Ce livre reprend tous les fondamentaux du secours routier VL et s’adresse aux secouristes pompiers qui pratiquent cette discipline délicate. Des premi...Lees meer
« De la mer et du jardin à ma cuisine, Tout est affaire d'instinct et de sentiments. » Alexandre Couillon Chef du restaurant étoilé la Marine - Noirmo...Lees meer