Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Monsieur Henri, le charismatique patron du restaurant le Relais fleuri, s'est toujours opposé sans explication à ce que son fils Julien devienne cuisi...Lees meer
Chef Henri werkt al bijna zijn hele leven als kok en zijn bistro Le Relais Fleuri is zeer geliefd vanwege de bijzondere gerechten die er worden geserv...Lees meer
Pendant la Seconde Guerre mondiale, François, soldat, rencontre Anna, new-yorkaise engagée comme infirmière militaire dans l'armée américaine, sur le ...Lees meer
Hiver 1944-1945 : sur le quai d'une gare de l'est de la France, Anna, infirmière engagée dans l'armée américaine, et François, combattant de la Libéra...Lees meer
Der Bestseller aus Frankreich: eine berührende Vater-Sohn-Geschichte und eine Liebeserklärung an die französische Küche. Monsieur Henri ist ein unverg...Lees meer
« La ruchotte » ça sonne clair, gourmand et enjoué comme une ritournelle, de quoi se mettre en jambes et à table. En 2002, Fred ménager s'y installe, ...Lees meer
Soleil d'or Hiver 1944-1945 : sur le quai d'une gare de l'est de la France, Anna, infirmière engagée dans l'armée américaine, et François, combattant ...Lees meer
Plus on est de fous plus on s'aime Décidés à changer de vie, deux amis que tout oppose - Joseph, avocat d'affaires, et Roger, ex-braqueur - se sont in...Lees meer
Marguerite est mariée avec Pierre mais ce dernier est mobilisé en septembre 1939. Commence pour la jeune femme une vie d'attente et de solitude tourné...Lees meer
Plus on est de fous plus on s'aime Un soir, sur une aire d'autoroute, Roger et Joseph, deux cabossés de la vie, trouvent un bébé endormi, abandonné da...Lees meer
Una preciosa novela sobre secretos familiares, recetas escondidas, amores perdidos y las pasiones que heredamos de nuestros padres. ¿Cuáles son los sa...Lees meer
Pendant la Seconde Guerre mondiale, François, soldat, rencontre Anna, new-yorkaise engagée comme infirmière militaire dans l'armée américaine, sur le ...Lees meer
Un homme accompagne son père dans les derniers jours de sa vie. A l'hôpital, il l'interroge sur l'endroit où il a laissé le carnet dans lequel il nota...Lees meer
Une histoire des recettes des adresses Chemins gourmands | Le hareng de nos mers Au détour d'une route, au pied d'une colline, au large des côtes, par...Lees meer
Roger, un ancien prisonnier, et Joseph, un bourgeois repenti, recueillent un bébé abandonné sur une aire d'autoroute. Ils le baptisent Moïse et tenten...Lees meer
Les recettes de la vie Henri est le Chef dévoué du Relais fleuri, un bistrot traditionnel qui régale ses clients de plats généreux. Sous les yeux subj...Lees meer
Marguerite « Elle sait que les femmes dans la guerre sont toujours regardées comme des êtres vulnérables, des proies faciles, même si elles remplacent...Lees meer
Chef du Relais fleuri, un bistrot traditionnel, Henri régale ses clients de plats savoureux. Julien, son fils, est subjugué par ses recettes et Hélène...Lees meer
Cuisiner, un sentiment Le zinc, la table et le fourneau sont des scènes irremplaçables pour dérouler nos vies, créer des instants minuscules comme des...Lees meer
'A magnificent love story, to be savoured like a delicious meal' Le Parisien For fans of Antoine Laurain, When All is Said and Julie and Julia comes t...Lees meer
Chef du Relais fleuri, un bistrot traditionnel, Henri régale ses clients de plats savoureux. Julien, son fils, est subjugué par ses recettes et Hélène...Lees meer
« De la mer et du jardin à ma cuisine, Tout est affaire d'instinct et de sentiments. » Alexandre Couillon Chef du restaurant étoilé la Marine - Noirmo...Lees meer
Un soir, sur une aire d'autoroute qui sent bon les taillis, Roger l'ancien taulard et Joseph le Parisien repenti s'installent pour casser la croûte à ...Lees meer
Une présentation de l'Auberge du père Bise, restaurant récompensé par deux étoiles au Guide Michelin et situé à Talloires en Haute-Savoie, sur les ber...Lees meer