Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Reconstituer un jardin médiéval s'inscrit dans les préoccupations de l'homme contemporain soucieux de la biodiversité, de l'environnement et de l'équi...Lees meer
Une alimentation saine pour conserver la forme et la santé, voici les préoccupations de notre temps. Mais ce désir de bien-être trouve ses origines dè...Lees meer
Voici une collection de cent merveilleux oiseaux... Des plus exotiques à l'autre bout du monde aux plus singuliers de nos jardins, ce sont tous des oi...Lees meer
Les pierres, qu'elles soient précieuses, ornementales, décoratives, fines et organiques, toutes fascinent et questionnent. Qui sont-elles, d'où vienne...Lees meer
Après la présentation de la cuisine médiévale française avec le célèbre Viandier de Taillevent et le tout aussi illustre Mesnagier de Paris, Josy Mart...Lees meer
La cuisine du XIII e siècle a été longtemps méconnue, occultée par les ouvrages emblématiques, Le Viandier de Taillevent et Le Mesnagier de Paris , pa...Lees meer
Les pierres, qu'elles soient précieuses, ornementales, décoratives, fines et organiques, toutes fascinent et questionnent. Qui sont- elles, d'où vienn...Lees meer
La cuisine médiévale anglaise, présentée dans les recettes du Form of Cury , est un exemple de cuisine variée, savoureuse, aux délicates associations ...Lees meer
Visitez les châteaux de la Loire en vous invitant à la table des grands personnages qui y ont vécu au fil du temps Découvrez la beauté et les trésors ...Lees meer
Grâce à ce guide pratique, découvrez les pierres précieuses et ornementales : leur provenance, leur histoire, leur étymologie, leurs vertus... Connaît...Lees meer
La cuisine n'a cessé d'évoluer du V e siècle jusqu'à la fin du XV e siècle. Elle est un compromis entre le modèle méditerranéen et le modèle capétien....Lees meer
L'univers médiéval est captivant ; flore réelle et fabuleuse sont indissociables. Les plantes sont essentielles pour l'alimentation et pour la santé m...Lees meer
Dans la mémoire collective, Apicius est le premier des grands gourmets et des gastronomes de l'histoire culinaire. Son ouvrage le De Re Coquinaria, un...Lees meer
Découvrez l'histoire de Taillevent et de son célèbre livre, le Viandier, celle du maître queux Chiquart, ou bien encore celle du Mesnagier de Paris et...Lees meer
Longtemps méconnue, la médecine médiévale est à l'origine de la médecine occidentale moderne, dont elle a posé les bases scientifiques et éthiques. Hé...Lees meer
Abbesse bénédictine du XII e siècle, Hildegarde de Bingen, longtemps méconnue du grand public, obtient sa consécration en mai 2012 lorsque le pape Ben...Lees meer