Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Outil de création, outil de travail, instrument de formation professionnelle, l'information est l'une des composantes du fonctionnement de l'entrepris...Lees meer
L'approche hypertexte permet de relier entre elles des informations, de naviguer de façon non linéaire entre des fichiers renfermant des données de na...Lees meer
Présente une vingtaine de cas : autant de tentatives de soumettre le développement des produits et services d'information à la maîtrise des évolutions...Lees meer
Tente d'apporter des éléments de réponse à la question : comment développer l'usage des dispositifs d'accès à l'information professionnelle? Le but de...Lees meer
Tente d'apporter des éléments de réponse à la question : comment développer l'usage des dispositifs d'accès à l'information professionnelle? Le but de...Lees meer
Guide pour aider les professionnels de l'information, quelle que soit leur fonction, à acquérir les méthodes et maîtriser les outils nécessaires à la ...Lees meer
Guide pour aider les professionnels de l'information, quelle que soit leur fonction, à acquérir les méthodes et maîtriser les outils nécessaires à la ...Lees meer