Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Fruitées, épicées, veloutées ou douces-amères, multicolores et élégantes, voici trente-deux des créations originales de Christophe Felder et Camille L...Lees meer
Ma petite Chocolaterie Du lundi au dimanche : Chocolat Petit déjeuner : Brioche fourrée pépites ou pain au chocolat Petit creux matinal : Barre vanill...Lees meer
€ 35,00
Levering 4 à 6 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Originaires d'Alsace, les chefs pâtissiers partagent 80 recettes de bûches, de toasts salés, de pains d'épices ou encore de bredele pour célébrer Noël...Lees meer
Ma Petite pâtisserie Lundi : pommes au four et cookies géants. Mardi : oreillettes et flan cassis, Mercredi : brownie pistache et mirliton aux abricot...Lees meer
Ma petite Biscuiterie Un petit creux : Sablés choco noisette Sur la table du dimanche : Roulé à la fraise Dans la boite du goûter : Biscuits câlin et ...Lees meer
Quoi de mieux que de dévorer de délicieux petits gâteaux, accompagnés d’un bon chocolat chaud, pour patienter en attendant Noël ? En Alsace, dès le dé...Lees meer
La galette est un rendez-vous. Un soleil en hiver que l'on découpe pour avoir sa part de plaisir, de tradition... et la fève pour couronner des retrou...Lees meer
Entremets Votre duo de pâtissiers préféré vous fait redécouvrir ces desserts splendides, qui se préparent pour chacune des occasions festives qui jalo...Lees meer
Christophe Felder et Camille Lesecq, deux pâtissiers hors pair, dévoilent ici leurs plus précieux secrets et nous proposent 150 recettes délicieusemen...Lees meer
A delightful volume devoted to the delicate, charming treats that are the soul of France's neighborhood patisseries. With Felder's expert guidance, an...Lees meer
Les savoureuses viennoiseries 70 recettes feuilletées et briochées Pain au chocolat à la sortie de l'école. Brioche un dimanche matin. Fringale qui se...Lees meer
Maandag: appels uit de oven & reuzencookies. Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrik...Lees meer
Quoi de mieux que de dévorer de délicieux petits gâteaux, accompagnés d’un bon chocolat chaud, pour patienter en attendant Noël ? En Alsace, dès le dé...Lees meer
Classic French pastry represents the pinnacle of control, elegance, and technique. From jewellike caneles and madeleines in a window case to burnished...Lees meer
Classic French pastry represents the pinnacle of control, elegance, and technique. From jewellike canelés and madeleines in a window case to burnished...Lees meer